Rechte Keukens 

De rechte keuken gaat al een lange periode mee. Deze keukenstijl past in bijna iedere ruimte doordat deze keuken maar aan een enkele wand is bevestigd. Hierdoor is er genoeg plaats voor opbergruimte en keukenapparatuur. Een kleinere ruimte wordt hierdoor zo praktisch mogelijk ingedeeld. Wij bieden rechte keukens aan in ontelbaar veel stijlen, maten en kleuren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen rechte keuken

Wil jij graag een rechte keuken kopen? Lees je dan goed in zodat je zeker weet dat je de juiste keukenopstelling kiest. Een groot voordeel van een rechte keuken is, is dat je deze keuken geheel naar wens kunt inrichten. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel bovenkasten je nodig hebt en waar je jouw keukenapparatuur wilt laten plaatsen.

Nadelen rechte keuken

Doordat een rechte keuken vaak smal en klein is, heb je minder ruimte nodig. Het kan zo zijn dat je hierdoor juist niet alle ruimte benut doordat je bijvoorbeeld een hele brede ruimte hebt en de keuken daardoor kleiner is dan je zou willen. Daarnaast is een klein nadeel dat je minder ruimte hebt om te koken doordat je maar een aanrechtblad heb

Roderigh Groenland
Van Westen Keukens
Roderigh Groenland