Leveranciers

Bij een hedendaagse keuken moet de apparatuur aansluiten bij uw kookwensen. U kunt profiteren van ons gedegen advies om u wegwijs te maken in het grote aanbod.
Wij zijn als MHK Keukenexpert aangesloten bij Europa’s grootste inkooporganisatie van zelfstandige keukenspecialisten. Wij leveren apparatuur van bekende A-merken tegen zeer gunstige prijzen. Kom langs in onze showroom waar we veel apparaten graag demonstreren.

Onze keukenleveranciers

Abbiamo keukens

Abbiamo biedt met IK, WIJ en SAMEN een keukenconcept dat inspeelt op de behoeftes en levensfase van de consument. Een Abbiamo Keuken is daardoor de ideale keuken voor de zelfbewuste consument, voor het stel dat zojuist hun eerste woning heeft gekocht en voor het jonge gezin dat een gezellige familiekeuken zoekt.

 • 5 jaar garantie
 • Uitgebreide collectie
 • Milieuvriendelijk
 • Kasten gemonteerd
 • Volledig uittrekbare laden
 • Altijd demping op laden en scharnieren
 • Extreem vochtbestendig
 • Duitse kwaliteit met Italiaans Design
 • Zeer aantrekkelijk geprijsd
   

Pure Keukens

Pure is een Nederlandse kwaliteitskeuken die uitsluitend te koop is bij uw regionale keukenspeciaalzaak. Door fabrikant Keller ontwikkeld als het huismerk van de echte specialist en met modellen die speciaal voor de Nederlandse markt zijn ontworpen.

Tevens zijn wij ook Select Dealer van:

Rempp
Sachsen kuechen

Onze apparatenleveranciers

AEG

Niets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen persoonlijke ideeën van perfectie tot uitdrukking kunt brengen. Onze apparaten zijn een combinatie van superieure prestaties, innovatieve technologieën en een oogstrelend design met een duidelijke signatuur. Horizontale en verticale lijnen komen in het hele assortiment terug en zorgen ervoor dat de afzonderlijke apparaten een harmonieus geheel vormen. ‘perfekt in form und funktion’ – daar staan wij voor.

Bosch

Als al onze apparaten uw leven nu eens een klein beetje makkelijker maken, dat is Bosch in elk detail.

Volgens ons is de perfecte inbouwoven eigenlijk maar voor één ding bedoeld: de tijd die u doorbrengt in de keuken zo aangenaam mogelijk maken. Daarom ontwikkelde Bosch de nieuwe Serie|8. Elk detail is door onze technici met aandacht ontworpen, geproduceerd en getest, zodat het volledig voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, prestatie en gemak. Het resultaat is hypermoderne technologie, tijdloos design en buitengewone gebruiksvriendelijkheid, waardoor u minder hoeft te doen en de resultaten altijd even perfect zijn. Ontdek de nieuwe Serie|8 van Bosch.

Pelgrim

Pelgrim is een 95-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Alle elementen kunt u terugvinden in de keukenapparaten en organisatie van Pelgrim.

Als je al 95 jaar een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keuken, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim; daar zijn wij trots op. Als puur Nederlands merk koppelen we gebruikers- en schoonmaakgemak aan technisch vernuft. We zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken!

Miele

Er zijn veel goede redenen om voor Miele te kiezen. Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

Tevens zijn wij ook Select Dealer van:

WKP
Liebherr
Steel

Onze werkbladenleveranciers

Dekker

De maatwerkbladen van Dekker Zevenhuizen kenmerken zich door de strakke hoekverbindingen, de kwaliteit van de geïntegreerde spoelbak en de onberispelijke afwerking. Het aanbod van Dekker omvat keukenbladen en achterwanden in uiteenlopende materiaalsoorten: Toplaminaat, composietsteen, graniet, terrazzo, beton, volkunststof (Solid surface), rvs, massief hout, glas en Keramiek.

De producten van Dekker zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken zoals Van Westen Keukens in Heerhugowaard.

Kemie

Uw wensen zijn onze inspiratiebron

De nieuwste ontwikkelingen gecombineerd met de laatste trends. Dat is wat keukenbladenproducent Kemie biedt. Kemie komt steeds weer met de meest spraakmakende noviteiten. Wij produceren keukenbladen van Natuursteen, Kwartscomposiet, Topglass en de keramische bladen Ceramistone en Ceramistone XL . Daarnaast leveren we onder andere spoelbakken, rugwanden, stollen en de branders van PITT cooking. Kwalitatief hoogstaande producten en in Nederland geproduceerd. Ons doordachte assortiment gecombineerd met de uitmuntende dienstverlening biedt een gegarandeerde meerwaarde.