Keukenmagazine

javascript:void(0)

Bestel ons gratis Keukenmagazine!

Op zoek naar keukeninspiratie? Wilt u meer weten over de nieuwste trends en mogelijkheden op keukengebied? Lees dan ons gratis magazine boordevol fraaie keukens, innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Ondermeer in het nieuwe Keukenmagazine:

“Wie echt wil genieten, moet ook lekker de tijd nemen.”

We genieten weer méér met zijn allen. Wat is er nou leuker dan met uw gezin of met vrienden lekker samen aan een mooi gedekte tafel te zitten en dan te genieten van eten dat u zelf gemaakt heeft? En een keuken die helemaal is afgestemd op de eigen voorkeuren en eisen sluit daar natuurlijk mooi bij aan. In de keuken doen mensen tegenwoordig veel méér dan snijden, braden, koken en bakken. De trend is een open woonkeuken die mensen de ruimte biedt om gezellig samen te zijn. Ontdek zelf hoeveel verschillende combinaties van materialen en kleuren de moderne keukenplanning u heeft te bieden. En ontdek de nieuwe generatie inbouwapparaten, die met hun technische snufjes het werk in de keuken makkelijker maken.

Wie echt iets moois op tafel wil zetten, kiest één van onze recepten voor heerlijke taarten uit de koelkast of specialiteiten uit de sous-vide-oven. Daarmee pakt u als gastheer of gastvrouw nog eens echt goed uit. Nóg zo’n lekkernij: sterrenkok Julius Jaspers, bij wie we exclusief onder het deksel mogen kijken. Ook onze reisreportage biedt uitstekende verwenmogelijkheden: de culinaire wereld in de Hongaarse hoofdstad Boedapest heeft een heleboel interessante smaakbelevingen in huis. Eigenlijk kunnen we u alleen nog heel veel leesplezier wensen!

Het Keukenmagazine is hiernaast gratis online te bestellen of af te halen in onze winkel.