Hoekkeukens 

Er zijn ontzettend veel soorten keukens. De hoekkeuken komt het meest voor, hierdoor lichten wij deze keukenopstelling graag nog even toe. Naast het feit dat dit type keuken erg populair is, hebben ze ook veel voordelen. Met een hoekkeuken heb je namelijk genoeg opbergruimte en ruimte om te koken. Hierdoor kun je gezellig met bijvoorbeeld jouw partner koken én maak je optimaal gebruik van de ruimte.

Kleine hoekkeukens 

Een kleine hoekkeuken is hét type keuken waarmee je een kleine ruimte optimaal benut. Voor meer opbergruimte kun je bij dit type keuken kiezen voor bovenkaste.

Hoekkeuken met bar

Als je net iets meer ruimte hebt, kun je ook kiezen voor een hoekkeuken met bar. Dit is een bar die gevestigd is aan jouw keukenblok. Door dit verlengstuk creëer je zelf een hoek waar je een gezellige eetbar van kunt creëren.

Moderne hoekkeuken 

De moderne greeploze hoekkeuken is een van de meest populaire keukenstijlen. Deze keuken zie je vaak in het zwart of wit, maar tegenwoordig ook steeds meer mensen voor een unieke kleur. Als je kiest voor een greeploos design, creëer je een tijdloze en strakke uitstraling.

Roderigh Groenland
Van Westen Keukens
Roderigh Groenland