Ontdek hier de OUTLET van Van Westen Keukens!

‘What you see, is what you get’

Hieronder ziet u apparaten die wij op voorraad hebben. Nieuw en/of showroom modellen. Garantie is geldig na aanschaf. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onderstaande apparaten/keukens verzoeken wij u een email te sturen naar info@vanwestenkeukens.nl of neemt u contact op met ons via 072 534 71 65.

 

€ 4.500,-

Showroom keuken; Strakke witte keuken met hoge kastenwand in houtdesign

Een strakke praktische keuken in de kleuren wit en rustiek eiken. De keuken is ontworpen met een Dekker toplaminaat werkblad en Pelgrim apparatuur. Een rechte opstelling met drie hoge kasten. Waarvan de middelste een voorraadkast met 5 korven. Het gaat hierbij om een showroom keuken.

De prijs is éénmalig van € 11.750,- voor € 4.500,-. Dit is exclusief montage.

€ 399,-

Bosch afzuigkap 60 cm

De Bosch DWB66DM50 heeft uitstekende prestaties en een mooi design gebundeld in een afzuigkap.

  • DirectSelect bediening: met een druk op de knop het gewenste vermogen en het licht instellen.
  • Afzuigcapaciteit: 580 m³/h, zorgt voor een optimaal klimaat van de keuken.
  • Stil: maximaal afzuigvermogen bij een laag geluidsniveau

Verkoopprijs € 669,-, éénmalige aanbieding  € 399,- incl. BTW en zolang de voorraad strekt

€ 850,-

Pelgrim koelkast, nis 178 cm

De koelkast PKS5178 van Pelgrim, heeft een FreshZone en een CrispZone, waarin versproducten optimaal bewaard blijven. Daarnaast houdt de slimme sensor het gebruiksritme bij en de temperatuur van de koelkast wordt daar op afgestemt. Een alarmsignaal waarschuwt wanneer de deur te lang open blijft staan. Met Super Cool zijn de boodschappen in een mum van tijd op de juiste temperatuur gebracht. Flessen zijn handig op te bergen op het verchroomde flessenrek. 

Verkoopprijs € 1.129,-, éénmalige aanbieding  € 850,- incl. BTW en zolang de voorraad strekt

€ 525,-

Pelgrim gaskookplaat, A+ branders, 90 cm

De Pelgrim GK995RVS is een gaskookplaat van 90 cm. de gaskookplaat is voorzien van A+-branders en een wokbrander. De kookplaat is voorzien van een Profi Protect-coating. Hierdoor is de kookplaat beter beschermd tegen krassen, vuilaanhechting en corrosie. De gaskookplaat heeft 5 kookzones.

Verkoopprijs € 899,-, éénmalige aanbieding  € 525,- incl. BTW en zolang de voorraad strekt

 

€ 629,-

Pelgrim vlakke gaskookplaat, 5-pits, RVS met A+ branders, 75 cm

De GK875RVS van Pelgrim 5-pits is functioneel ingedeeld waardoor pannen alle ruimte hebben. De Vario wokbrander links op de kookplaat beschikt over een speciaal ontworpen wokpandrager. Hierdoor is er geen extra wokring nodig. De kookplaat is eenvoudig schoon te houden dankzij de gladde RVS vangschaal en makkelijk afneembare pandragers die uit slechts één deel bestaan.

Verkoopprijs € 949,-, éénmalige aanbieding  € 629,- incl. BTW en zolang de voorraad strekt

€ 445,-

Pelgrim gas-op-glas kookplaat, 60 cm breed en A+ branders

De gaskookplaat GK864ONYA is een 4-pits gas-op-glas kookplaat. De energiezuinige A+ branders zijn uitgerust met ieder een afzonderlijke pandrager van geëmailleerd gietijzer, bestaande uit slechts één deel waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn. Ook de keramische glasplaat, met luxe uitstraling, is eenvoudig af te nemen met een doekje. 

Verkoopprijs € 749,-, éénmalige aanbieding  € 445,- incl. BTW en zolang de voorraad strekt

€ 1.110,-

Pelgrim multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm

De Pelgrim MAC824RVS multifunctionele oven met maar liefst 14 ovenprogramma’s en beschikt over een magnetronfunctie met invertertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat gerechten gelijkmatig worden bereid of verwarmd. De oven heeft een TFT kleurendisplay met tiptoetsbediening en een draai-/drukknop. Bij deze bediening wordt u aan de hand van heldere frisse foto’s en teksten op het kleurenscherm door het menu geleid. 

Verkoopprijs € 1.399,-, éénmalige aanbieding  € 1.110,- incl. BTW en zolang de voorraad strekt